​Køkkenet

Dibbern VVS kan afhjælpe alle problemer med rør, afløb og faldstamme i køkkenet. Oftest lægger man dog ikke mærke til noget, før problemet er opstået.

Hurtig reaktion​

Hos Dibbern VVS kan du regne med, at vi reagerer hurtigt, og løser problemet for dig, før det udvikler sig til en større og omkostningsfuld skade. Du er altid velkommen til at kontakte Dibbern VVS, uanset om det drejer sig om et tilstoppet afløb, rustpletter på faldstammen eller et utæt rør. Dibbern VVS sørger for hurtigt at lave en reparation, som holder.

Reparation såvel som renovering

​Står du eller I overfor en fuldstændig renovering af køkkenet, står vi gerne for alle dele af VVS-arbejdet. Med Dibbern VVS som din VVS-mester kan du være sikker på, at arbejdet er udført korrekt, at det er holdbart samt at det er i overensstemmelse med alle gældende love og regler.

Kontakt Dibbern VVS

​Ønsker du mere information om vores tilbud på VVS-arbejde og VVS-artikler, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi reparerer, renoverer og opfører nye køkkener i Faaborg og på resten af Fyn. Telefon 62 61 02 29 eller 23 23 71 48, eller send os en mail: mail@dibbernvvs.dk

HVEM ER VI?

CVR: 31547512

KONTAKT OS

FIND VEJ

Strandgade 5
​5600 Faaborg

FIRMANAVN