ecoTEC plus med energimærke A og 4 års garanti

Den væghængte gaskedel ecoTEC plus kombinerer maksimal varme- og varmtvands-komfort med minimale driftsudgifter, og garanterer en optimal forbrændingskvalitet. Med ecoTEC plus får du en effektiv og flot gaskedel - specielt i kombination med den design-tilpassede varmtvandsbeholder på 75 liter. Gaskedlen er udstyret med en forbrændings-teknik, der tilpasser kedlens ydelse efter familiens og husets varmebehov. 
  
ecoTEC plus er lille, let og enkel at betjene. De små indbygningsmål giver stor fleksibilitet til placering af kedel og beholder, de kan sågar indbygges i skabe og under trapper. ecoTEC plus kræver kun et minimum af vedligeholdelse, og får man som anbefalet serviceret sin Vaillant gaskedel hvert andet år, yder Vaillant til gengæld 4 års garanti.
 
  • Energimærke A 
  • Små indbygningsmål 
  • Stort modulationsområde 30 – 100% 
  • Flot design med tilpasset varmtvandsbeholder på 75 liter 
  • 4 års garanti 
  • Enkel betjening 
     

 

Send forespørgsel vedr. produkt: Vaillant

Om Dibbern VVS

Gennem årene har tingene ændret sig meget, men fokus ligger stadig på at levere god og venlig service, samt arbejde i høj kvalitet. Måske er det også derfor, at der jævnligt er kunder som udtaler, at de aldrig har brugt andre VVS’ere end Dibbern VVS, og heller aldrig vil komme til at bruge andre VVS’ere end Dibbern VVS.

Dibbern VVS​

CVR: 31547512​

Strandgade 5, ​5600 Faaborg

Google Maps

Telefon: 23 23 71 48

Mail: mail@dibbernvvs.dk