​ Hos Dibbern VVS kan vi klare ​stort set enhver VVS-opgave

Vi har stærke kompetencer inden for stort set alt VVS, samt autorisation til at udføre en række specialiserede opgaver.
​Fra vores værksted i Faaborg, kan vi hjælpe dig uanset hvor du er på Fyn. Her på siden kan du se nogle af de opgaver, vi kan hjælpe dig med

​Alt i reparation og vedligehold

​Hos Dibbern VVS kan vi sørge for gode og holdbare reparationer og vedligehold af alle typer varmeanlæg. Hvad enten du har fjernvarme, oliefyr, fastbrændselsfyr, kombifyr eller lignende, kan vi hos Dibbern VVS hjælpe dig.

Dibbern VVS kan afhjælpe alle problemer med rør, afløb og faldstammer. Oftest lægger man dog ikke mærke til noget, før problemet er opstået. Vi kan med kort varsel møde op, og rense med egne maskiner.

Dibbern VVS er din GVS-mester

​Som autoriseret gas- og vandmester kan du være sikker på, at Dibbern VVS har skarp viden og stor ekspertise, når det gælder gas og vand.

Alt i installation af nye gaskedler, samt vedligehold og service af eksisterende gaskedler, kan Dibbern VVS forestå. Begynd ikke selv at rode med gaskedlen, da gasudslip kan betyde stor eksplosionsfare. Lad i stedet kompetente og uddannede fagfolk løse problemet: Ring til Dibbern VVS.

Dibbern VVS kan også forestå alt vedrørende reparation og udskiftning af vandrør, armaturer og lignende. Har du problemer med dit gas eller vand, eller ønsker du installation og tilslutning af nye anlæg, er du altid velkommen til at kontakte Dibbern VVS.

Varmesystemer

​Reparation, vedligehold, tilslutning og installation af fjernvarme er alle arbejdsområder, som Dibbern VVS kan løse for dig.

Derudover kan vi også stå for installation, reparation og vedligehold af en række andre kedler og varmesystemer. Det inkluderer fastbrændselsfyr, kombikedler eller kombifyr, stokerfyr, oliekedler og oliefyr.

Grøn energi

​Hos Dibbern VVS har vi også bred erfaring med løsninger, som er baseret på grøn energi.

Tidligere har vi blandt andet hjulpet kunder med installation og vedligehold af luft-til-vand-varmepumper, anlæg til solenergi, jordvarmeanlæg og andre løsninger.

Går du med grønne løsninger i tankerne, står vi klar med vejledning og masser af gode råd. Det er vigtigt at vælge den rigtige løsning fra starten, og her kan Dibbern VVS hjælpe dig.

Vi betjener kunder i Faaborg og resten af Fyn. Kontakt Dibbern VVS på telefon 62 61 02 29 eller 23 23 71 48, eller send os en mail: dibbernvvs@gmail.com.

Er du interesseret?

Kontakt dit VVS-firma for et godt tilbud

​Ønsker du at høre mere om priser, muligheder eller andet, skal du ikke tøve med at
​kontakte os for mere information. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt give kompetent råd og vejledning ang. din VVS-installation. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Adresse

Strandgade 5, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Landsdækkende garanti for VVS-arbejder

Dibbern VVS – CVR: 31547512

​Grib chancen og få et uforpligtende tilbud i dag! 

Udfyld vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt