Montering af varmepumpe hos private og erhverv

Leder du efter en VVS-installatør, som tilbyder levering og montering af varmepumpe?
​Hos Dibbern VVS har vi 65 års erfaring med VVS-arbejde, og vi har også specialiseret os i varmepumper til private og erhverv.
​Vi tilbyder både installation og service på varmepumpe.

Flere muligheder for montering af varmepumpe

Der findes tre former for varmepumper: jordvarme, luft til luft og luft til vand. Jordvarmepumpen får energien fra jorden ved huset, mens de to andre får energien fra luften.

En luft til luft-varmepumpe er den mest enkle, men den opvarmer kun luften i bestemte rum. Derfor er den velegnet til sommerhuse, mindre huse og tilbygninger.

En luft til vand-varmepumpe kan derimod erstatte et fyr, hvor den kan opvarme centralvarmevand og brugsvand. Det kan en jordvarmepumpe også, men det kræver et større indgreb i haven samt en tilstrækkelig stor have. Alle pumperne leverer billig og miljøvenlig varme.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for installation af varmepumpe afhænger af dit valg af type og model. Det er blevet populært at udskifte sit gas- eller oliefyr med en luft til vand-varmepumpe. Her er der forskellige muligheder, og vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud på billig
​og miljøvenlig varme

Kontakt vores VVS-firma for at høre mere om de mange muligheder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af varmepumpe eller for varmepumpeservice.

Du kan ringe til os på telefon 23 23 71 48, eller du kan skrive til os på e-mail dibbernvvs@gmail.com.

Er du interesseret?

Kontakt dit VVS-firma for et godt tilbud

​Ønsker du at høre mere om priser, muligheder eller andet, skal du ikke tøve med at
​kontakte os for mere information. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt give kompetent råd og vejledning ang. din VVS-installation. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Adresse

Strandgade 5, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Landsdækkende garanti for VVS-arbejder

Dibbern VVS – CVR: 31547512

​Grib chancen og få et uforpligtende tilbud i dag! 

Udfyld vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt