​Køkkenet

Dibbern VVS kan afhjælpe alle problemer med rør, afløb og faldstamme i køkkenet. Oftest lægger man dog ikke mærke til noget, før problemet er opstået.

Hurtig reaktion​

Hos Dibbern VVS kan du regne med, at vi reagerer hurtigt, og løser problemet for dig, før det udvikler sig til en større og omkostningsfuld skade. Du er altid velkommen til at kontakte Dibbern VVS, uanset om det drejer sig om et tilstoppet afløb, rustpletter på faldstammen eller et utæt rør. Dibbern VVS sørger for hurtigt at lave en reparation, som holder.

Reparation såvel som renovering

​Står du eller I overfor en fuldstændig renovering af køkkenet, står vi gerne for alle dele af VVS-arbejdet. Med Dibbern VVS som din VVS-mester kan du være sikker på, at arbejdet er udført korrekt, at det er holdbart samt at det er i overensstemmelse med alle gældende love og regler.

Kontakt Dibbern VVS

​Ønsker du mere information om vores tilbud på VVS-arbejde og VVS-artikler, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi reparerer, renoverer og opfører nye køkkener i Faaborg og på resten af Fyn.

Telefon 62 61 02 29 eller 23 23 71 48, eller send os en mail: mail@dibbernvvs.dk

Få et GRATIS tilbud

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dibbern VVS

Gennem årene har tingene ændret sig meget, men fokus ligger stadig på at levere god og venlig service, samt arbejde i høj kvalitet. Måske er det også derfor, at der jævnligt er kunder som udtaler, at de aldrig har brugt andre VVS’ere end Dibbern VVS, og heller aldrig vil komme til at bruge andre VVS’ere end Dibbern VVS.

Dibbern VVS​

CVR: 31547512​

Strandgade 5, ​5600 Faaborg

Google Maps

Telefon: 23 23 71 48

Mail: mail@dibbernvvs.dk