​Vi har mange års erfaring med blikarbejde

Hos Dibbern VVS kan vi udføre specialopgaver i særklasse inden for blikarbejde. Vi har fremragende kompetencer inden for VVS- og blikarbejde – og vores dygtige blikkenslagere er eksperter i udformning af smukke og velfungerende blikløsninger.

Så drømmer du om en dekorativ og elegant løsning i zink eller kobber, er vi den stærkeste leverandør i området nær Faaborg, Ringe og Svendborg. Vi har mange års erfaring med at skabe løsninger, der altid er en fryd for øjet.

Vores blikkenslager giver dig mange valgmuligheder

Der findes næsten uendelige valgmuligheder, når det kommer til æstetiske løsninger i blik. De mest gængse løsninger drejer sig dog om:

  • Tagrender
  • Nedløb
  • Facader
  • ​Kvistinddækninger
  • ​Skorstensinddækninger
  • Skotrender

Særlige kompetencer inden for skifertag

Udover at være skarpe til blikarbejde, har vi særlige kompetencer inden for reparation og udskiftning af skifertag. Skifertag bruges stadig på bl.a. fredede bygninger – og så kan det bruges som en flot finish på bl.a. kviste.

Vi kan løse enhver opgave med naturskifer, som er en natursten, der giver et særligt flot udtryk. I kraft af vores mangeårige erfaring, har vi oparbejdet kompetencerne til enhver form for tilhugning og tilskæring af skifer. Vi leverer kun arbejde af højeste kvalitet.

Kontakt os i dag for en pris på blikarbejde

Ønsker du smukt udført skifer- eller blikarbejde, så kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud. Vi informerer dig gerne om priser, muligheder, tidsestimater og meget mere.

Ring til os på telefon 23 23 71 48 eller send en e-mail til mail@dibbernvvs.dk

Få et GRATIS tilbud

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dibbern VVS

Gennem årene har tingene ændret sig meget, men fokus ligger stadig på at levere god og venlig service, samt arbejde i høj kvalitet. Måske er det også derfor, at der jævnligt er kunder som udtaler, at de aldrig har brugt andre VVS’ere end Dibbern VVS, og heller aldrig vil komme til at bruge andre VVS’ere end Dibbern VVS.

Dibbern VVS​

CVR: 31547512​

Strandgade 5, ​5600 Faaborg

Google Maps

Telefon: 23 23 71 48

Mail: mail@dibbernvvs.dk