Vi har mange års erfaring med blikarbejde

Hos Dibbern VVS kan vi udføre specialopgaver i særklasse inden for blikarbejde.

Vi har fremragende kompetencer inden for VVS- og blikarbejde – og vores dygtige blikkenslagere er eksperter i udformning af smukke og velfungerende blikløsninger.

Så drømmer du om en dekorativ og elegant løsning i zink eller kobber, er vi den stærkeste leverandør i området nær Faaborg, Ringe og Svendborg. Vi har mange års erfaring med at skabe løsninger, der altid er en fryd for øjet.

Vores blikkenslager giver dig mange valgmuligheder

Der findes næsten uendelige valgmuligheder, når det kommer til æstetiske løsninger i blik. De mest gængse løsninger drejer sig dog om:

  • Tagrender
  • Nedløb
  • Facader
  • ​Kvistinddækninger
  • ​Skorstensinddækninger
  • Skotrender

Særlige kompetencer inden for skifertag

Udover at være skarpe til blikarbejde, har vi særlige kompetencer inden for reparation og udskiftning af skifertag. Skifertag bruges stadig på bl.a. fredede bygninger – og så kan det bruges som en flot finish på bl.a. kviste.

Vi kan løse enhver opgave med naturskifer, som er en natursten, der giver et særligt flot udtryk. I kraft af vores mangeårige erfaring, har vi oparbejdet kompetencerne til enhver form for tilhugning og tilskæring af skifer. Vi leverer kun arbejde af højeste kvalitet. Vi tilbyder desuden også renovering af badeværelse og meget mere!

Kontakt os i dag for en pris på blikarbejde

Ønsker du smukt udført skifer- eller blikarbejde, så kontakt vores VVS-firma i dag for et uforpligtende tilbud. Vi informerer dig gerne om priser, muligheder, tidsestimater og meget mere.

Ring til os på telefon 23 23 71 48 eller send en e-mail til dibbernvvs@gmail.com.

Er du interesseret?

Kontakt dit VVS-firma for et godt tilbud

​Ønsker du at høre mere om priser, muligheder eller andet, skal du ikke tøve med at
​kontakte os for mere information. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt give kompetent råd og vejledning ang. din VVS-installation. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Adresse

Strandgade 5, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Landsdækkende garanti for VVS-arbejder

Dibbern VVS – CVR: 31547512

​Grib chancen og få et uforpligtende tilbud i dag! 

Udfyld vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt