​Blikarbejde

Dibbern VVS kan udføre specialopgaver vedrørende blikarbejde, som er udført i særklasse. Vi har fremragende kompetencer indenfor blikarbejde, og vores dygtige blikkenslagere er eksperter i udformning af smukke og velfungerende blikløsninger.

Drømmer du om en dekorativ og elegant løsning i zink eller kobber, er Dibbern VVS den stærkeste leverandør i Faaborg og på resten Fyn. Vi har mange års erfaring med at skabe blikløsninger, som altid er en fryd for øjet.

Mange valgmuligheder​

Der findes næsten uendelige valgmuligheder, når det kommer til æstetiske løsninger i blik. De mest gængse løsninger drejer sig dog om:

​- Tagrender

- Nedløb

- Facader

- Kvistinddækninger

- Skorstensinddækninger

- Skotrender

Alt indenfor skifertag

Dibbern VVS har også særlige kompetencer inden for reparation og udskiftning af skifertag.

Skifertag bruges stadig på blandt andet fredede bygninger. Men skifer kan også give en flot finish på blandt andet kviste.

Hos Dibbern VVS kan vi løse enhver opgave med naturskifer, som er en natursten, der giver et særligt flot udtryk.

I kraft af vores mangeårige erfaring, har vi oparbejdet kompetencerne til enhver form for tilhugning og tilskæring af skifer. Vi leverer kun arbejde af højeste kvalitet!

Kontakt os i dag

​Ønsker du smukt udført blikarbejde eller skiferarbejde, så kontakt Dibbern VVS allerede i dag. Telefon 62 61 02 29 eller 23 23 71 48, eller send os en mail: mail@dibbernvvs.dk

HVEM ER VI?

CVR: 31547512

KONTAKT OS

FIND VEJ

Strandgade 5
​5600 Faaborg

FIRMANAVN