​Badeværelset

​Hvad enten dit badeværelse er nyt eller gammelt, har Dibbern VVS de helt rette løsninger, som passer til dit eller jeres behov. Vi kan hjælpe, uanset om det er i Faaborg eller et andet sted på Fyn.

Vi har mange års erfaring med opsætning af nye badeværelser, istandsættelse og totalrenovering af eksisterende badeværelser samt opfriskning af badeværelser, for eksempel i forbindelse med salg.

Alt i reparation og vedligehold

​Reparation og vedligehold er dog det, vi har beskæftiget os mest med gennem årene. Specielt i Faaborg har vi mange kunder, som har trukket på vores viden og ekspertise. Vi står også klar til at hjælpe dig, uanset om du har et toilet der løber, fliser der skal udskiftes, eller om du har fået en større vandskade og lignende.

​Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Få de helt rette løsninger

​Hos Dibbern VVS sætter vi en ære i, at du som kunde får lige præcis de løsninger, som passer til dit eller jeres behov og ønsker. Derfor hjælper vi naturligvis med at vælge de rette armaturer, sanitet, varmeløsninger og så videre.

Vi udfører naturligvis også specialløsninger, hvis du eller I drømmer om det helt unikke og særprægede badeværelse.

Vores løsninger ligger inden for et bredt prisspektrum, og derfor kan vi også med garanti hjælpe dig eller jer med at finde en løsning, som giver glæde og velvære i mange år fremover.

Kontakt Dibbern VVS

​Drømmer du om en løsning i særklasse, så kontakt Dibbern VVS allerede i dag. Telefon 62 61 02 29 eller 23 23 71 48, eller send os en mail: mail@dibbernvvs.dk

HVEM ER VI?

CVR: 31547512

KONTAKT OS

FIND VEJ

Strandgade 5
​5600 Faaborg

FIRMANAVN