​Professionel renovering af badeværelse udføres

​Hvad enten du har et gammelt eller nyt badeværelse, har Dibbern VVS de helt rigtige løsninger, som passer til dit behov. Vi kan hjælpe uanset om du bor i Faaborg, Ringe, Svendborg eller et andet sted på Fyn. Vi har mange års erfaring med bl.a.:

  • ​Opsætning af nyt badeværelse
  • ​Istandsættelse/renovering af badeværelse
  • ​Totalrenovering af badeværelse
  • Opfriskning af badeværelse (f.eks. i forbindelse med salg)

Vi laver alt i reparation og vedligehold

Reparation, vedligehold og renovering af badeværelse er det, vi har beskæftiget os mest med gennem årene. Særligt i Faaborg har vi mange kunder, som har trukket på vores viden og ekspertise. Vi står også klar til at hjælpe dig, uanset om du har et toilet der løber, fliser der skal udskiftes eller om du har fået en større vandskade eller lignende. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Nu spørger du måske: Hvad koster et nyt badeværelse? Vores priser varierer alt efter, hvilken opgave du skal have udført. Vi sætter en stor ære i, at du som kunde får lige præcis de løsninger, der passer til dit behov og dine ønsker. Derfor hjælper vi naturligvis også med at vælge de rette armaturer, sanitet, varmeløsninger osv. Vi udfører også specialløsninger, hvis du drømmer om det helt unikke og særprægede badeværelse. Vores løsninger ligger inden for et bredt prisspektrum, og derfor kan vi med garanti også hjælpe dig med at finde en løsning, der giver glæde og velvære i mange år fremover.

Ring til os for en pris på badeværelsesrenovering

Hvis du vil have en helt konkret pris på dit projekt, kan du altid ringe eller skrive til os. Så kan der komme en medarbejder ud og se på opgaven og derefter give et uforpligtende tilbud på f.eks. renovering af badeværelse eller opsætning af nyt bad.

Kontakt os allerede i dag på telefon 23 23 71 48 eller e-mail mail@dibbernvvs.dk

Få et GRATIS tilbud

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dibbern VVS

Gennem årene har tingene ændret sig meget, men fokus ligger stadig på at levere god og venlig service, samt arbejde i høj kvalitet. Måske er det også derfor, at der jævnligt er kunder som udtaler, at de aldrig har brugt andre VVS’ere end Dibbern VVS, og heller aldrig vil komme til at bruge andre VVS’ere end Dibbern VVS.

Dibbern VVS​

CVR: 31547512​

Strandgade 5, ​5600 Faaborg

Google Maps

Telefon: 23 23 71 48

Mail: mail@dibbernvvs.dk