​Om Dibbern VVS

Dibbern VVS er en traditionsrig virksomhed, som har været drevet af familien Dibbern gennem mere end 50 år.

Drevet siden 1955

​Det var farfaderen til nuværende ejer, Lars Dibbern, som i 1955 overtog virksomheden fra den daværende blikkenslager Johansen. Virksomheden blev overdraget til Lars Dibberns far i 1988, og to år senere begyndte Lars Dibbern sin læretid i virksomheden. Lige siden har Lars Dibbern været en permanent del af Dibbern VVS.

Roret overdraget i 2008

​I 2008 overtog Lars Dibbern virksomheden, og driver i dag Dibbern VVS videre med hjerte og sjæl.

Da Lars Dibbern overtog virksomheden tillod omstændighederne, at faderen fortsatte i virksomheden i to år. For Lars Dibbern var det en kærkommen mulighed, for at få en god overgang fra medarbejder til virksomhedsleder. I dag hjælper faderen stadig til, når der er brug for det, hvilket typisk er i forbindelse med sygdom, ferier eller tilbudsgivning.

Stadig samme gode service og høje kvalitet

​Gennem årene har tingene ændret sig meget, men fokus ligger stadig på at levere god og venlig service, samt arbejde i høj kvalitet. Måske er det også derfor, at der jævnligt er kunder som udtaler, at de aldrig har brugt andre VVS’ere end Dibbern VVS, og heller aldrig vil komme til at bruge andre VVS’ere end Dibbern VVS.

Få et GRATIS tilbud

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dibbern VVS

Gennem årene har tingene ændret sig meget, men fokus ligger stadig på at levere god og venlig service, samt arbejde i høj kvalitet. Måske er det også derfor, at der jævnligt er kunder som udtaler, at de aldrig har brugt andre VVS’ere end Dibbern VVS, og heller aldrig vil komme til at bruge andre VVS’ere end Dibbern VVS.

Dibbern VVS​

CVR: 31547512​

Strandgade 5, ​5600 Faaborg

Google Maps

Telefon: 23 23 71 48

Mail: mail@dibbernvvs.dk