​Montering af varmepumpe hos private og erhverv

Leder du efter en VVS-installatør, som tilbyder levering og montering af varmepumpe? Hos Dibbern VVS har vi 65 års erfaring med VVS-arbejde, og vi har også specialiseret os i varmepumper til private og erhverv. Vi tilbyder både installation og service på varmepumpe.

Flere muligheder for montering af varmepumpe

Der findes tre former for varmepumper: jordvarme, luft til luft og luft til vand. Jordvarmepumpen får energien fra jorden ved huset, mens de to andre får energien fra luften.

En luft til luft-varmepumpe er den mest enkle, men den opvarmer kun luften i bestemte rum. Derfor er den velegnet til sommerhuse, mindre huse og tilbygninger.

En luft til vand-varmepumpe kan derimod erstatte et fyr, hvor den kan opvarme centralvarmevand og brugsvand. Det kan en jordvarmepumpe også, men det kræver et større indgreb i haven samt en tilstrækkelig stor have. Alle pumperne leverer billig og miljøvenlig varme.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for installation af varmepumpe afhænger af dit valg af type og model. Det er blevet populært at udskifte sit gas- eller oliefyr med en luft til vand-varmepumpe. Her er der forskellige muligheder, og vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud på billig og miljøvenlig varme

Kontakt os gerne for at høre mere om de mange muligheder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af varmepumpe eller for varmepumpeservice.

Du kan ringe til os på telefon 23 23 71 48, eller du kan skrive til os på e-mail mail@dibbernvvs.dk.

Få et GRATIS tilbud

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dibbern VVS

Gennem årene har tingene ændret sig meget, men fokus ligger stadig på at levere god og venlig service, samt arbejde i høj kvalitet. Måske er det også derfor, at der jævnligt er kunder som udtaler, at de aldrig har brugt andre VVS’ere end Dibbern VVS, og heller aldrig vil komme til at bruge andre VVS’ere end Dibbern VVS.

Dibbern VVS​

CVR: 31547512​

Strandgade 5, ​5600 Faaborg

Google Maps

Telefon: 23 23 71 48

Mail: mail@dibbernvvs.dk